"Amit a szívedben kigondolsz, virággá sarjad a létben. Kelyhében ring az élet, s az éden dalol titkos szentélyében."

                                                                                                                       Simon András


Kedves Rita!
Még egyszer köszönöm a mai értékes beszélgetésünket.
Közelebb kerültem magamhoz, így a világhoz is. Minden jót!
Üdvözlettel, N. V.


Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a személyiségelmzést, amit írásom alapján készítettél. A legnagyobb dolog általánosságban számomra az volt az egészből, hogy habár azt állítom, hogy egyáltalán nem ismerem magam, mégis kiderült, hogy nagyon is jól ismerem a képességeimet, csak megerősítésre volt szükségem egy független kívülállótól. Még egyszer köszönöm az elemzést. Sokat segített abban, hogy ezentúl egy kicsit jobban bízzak az önértékelésemben.
A. L.M.


Kedves Rita!

Elolvastam az elemzésem. Kiemelten magamra ismertem. Számomra valóban fontos a tervezettség. Az intellektuális igényeimnek valóban igyekszek teret találni. Az otthon többet kritizált alvás, mely fontos számomra, jó volt viszont olvasni. Az elemzés második felében esik szó arról, hogy bár nyitott személyiségnek tűnök, sok feszültség és elzárt gondolatok hordozója is vagyok, amivel egyet is értek, ezért az írásomban javasolt változásokra igyekszem (és már teszem) odafigyelni, még akkor is, ha elsősorban számítógéppel dolgozva lassú lépésekkel tudok ebben előre haladni. 
E.


Kedves Rita!

Nagyon köszönöm elemzésedet, igazán különleges élmény volt szembesülni egyfajta, "önkéntelenül kiadott" önmagammal. Jellemzésed részletes, szellemi és lelki habitusomat is górcső alá veszi, világhoz való hozzáállásom és a világ dolgaira adott reakcióim megértésében is segítséget nyújt. Meglepően jól kirajzolódik a jellemem általam is már megismert (de nem feltétlenül minden szituációban megértett) kettősséget. Örülök, hogy megismerkedhettem egy ilyen érdekes világ ismerőjével, a munkában és a magánéletben is kívánok Neked sok sikert és megelégedést.
Sz. A.

 

Felhívások

 

MUNKAADÓK, FEJVADÁSZOK, HR-es SZAKEMBEREK!

Ajánlom figyelmükbe az abszlút sikerorientált személyiségközpontú stratégiámat a munkatársak kiválasztásához. A módszer interaktív és költségkímélő!

Időpont és helyszín megbeszélés:

06/20 442 5806 vagy rita@irasvizsgalas.hu


Az Identity társasjáték nem csak az önismeretünk fejlesztésének egyik eszköze, hanem a többi emberrel való kapcsolatteremtés fejlesztésére is kiválóan alkalmas. Bizonyítottan pozitívan hat a családi, baráti, munkatársi kapcsolatokra.

 

IDŐPONT: A klub hétfői napokon van. Az előzetes bejelentkezés szükséges. 06/204425806