Programok

TRÉNINGEK

1.) ÖNISMERETI - CSAPATÉPÍTŐ

IDŐPONT:

 

Jelentkezés: 06/204425806

  2.) KRONOBIOLÓGIAI PSZICHOGENETIKA

Mivel nem mindegy, hogy élünk a "lehetőséggel", vagy teherként cipeljük.

Helyszín:

Sano in Vita Életmód Stúdió

VI. ker. Dessewffy u. 35.fsz.1.

IDŐPONT:

 

Jelentkezés: 06/204425806,

rita@irasvizsgalas.hu

 

Segítőkészség, 
nagy szakmai tapasztalat, 
számtalan visszajelzés.


 

Kedves Látogató, üdvözöllek!

Örülök, hogy rámtaláltál!

Borsiné Cziráki Rita vagyok

Pszichológiai tanulmányaim inspiráltak arra, hogy az ember személyiségének mélyebb rétegeit megismerjem. 


Pályafutásomat grafológusként kezdtem, elsajátítottam a rajzvizsgálat csodálatos rejtelmeit, majd a grafoterápiát, mely egyfajta módszerspecifikus gyógymód.  Későbbiekben tanulmányaimat alternatív személyiségelemző módszerekkel egészítettem ki, a numerológiával, az arcelemzéssel, az enneagrammal, a kronobiológiai pszichogenetikával és nem utolsósorban a terápiás jelentőséggel is bíró Identity társasjátékkal. Ezen különböző, egymást kiegészítő módszerek együttes alkalmazása vezetett el ahhoz a holisztikus szemléletemhez, melyet jelenleg használok, mint

           ÉLETVITELI TANÁCSADÓ - TRÉNER


Célom, hogy az elégedett hozzám fordulók táborát gyarapítsam, különösen a kapcsolat-dinamika terén. Ezen belül a párkacsolat-összeillőség feltérképezése. Mint mindenben, itt is a megelőzésre kellene törekedni, könnyebb lenne, ha a párok nem a krízist követően keresnének fel, hanem már a megismerkedés után elvégeznénk az összeférhetőségi vizsgálatot. 


A személyiségvizsgálatot kortól, nemtől függetlenül mindenkinek ajánlom, hiszen az önismeret belépő egy jobb életminőségbe. Bárkivel előfordulhat, hogy megoldatlan problémái felhalmozódnak, élete reménytelenségbe, kilátástalanságba torkollik.

A belső harmónia visszaállítása gyorsabb és sikeresebb szakember közreműködésével.

 

 

 

 

 

Kedves Látogató!

Regisztrálni csak valós adatokkal tudsz, melyet a rendszer ellenőriz. Valótlan adatok esetén a rendszer hibajelzést ad, a regisztráció ilyenkor sikertelen.

 

Felhívások

 

MUNKAADÓK, FEJVADÁSZOK, HR-es SZAKEMBEREK!

Ajánlom figyelmükbe az abszlút sikerorientált személyiségközpontú stratégiámat a munkatársak kiválasztásához. A módszer interaktív és költségkímélő!

Időpont és helyszín megbeszélés:

06/20 442 5806 vagy rita@irasvizsgalas.hu


Az Identity társasjáték nem csak az önismeretünk fejlesztésének egyik eszköze, hanem a többi emberrel való kapcsolatteremtés fejlesztésére is kiválóan alkalmas. Bizonyítottan pozitívan hat a családi, baráti, munkatársi kapcsolatokra.

 

IDŐPONT: A klub hétfői napokon van. Az előzetes bejelentkezés szükséges. 06/204425806