Előfordul, hogy nem ézezzük magunkat időlegesen biztonságban a környezetünkben, bőrünkben.  Majd fokozódik a kellemetlen hangulatunk, önbecsülésünket aggasztó kérdések ássák alá pl.: Ki vagyok én? Miért nem szeretnek? Ez lett a sorsom? Miért nem tudom elérni amit szeretnék? 

Egyértelmű: aki ezeket a kérdéseket feltette, nincs önbizalma, ezért nem működik egészségesen (reálisan) az önismerete, és ezek után az önérvényesítése is szakadékba zuhan. E problémák kortól és nemtől függetlenek.

Tréningeim (tanácsadásaim) során a különböző technikák és saját módszereim által közösen megtaláljuk az okot, ami után elkezdődhet a gyógyulás, az építkezés.

Javaslatom: Ismerd meg önmagad!

Néhány tipp, próbáld ki!

1. Fogadd el önmagad! Ha nem sikerül, mert nem tartod magad okosnak, szépnek, akkor TANULJ! SPORTOLJ! Légy okosabb, erősebb, így csökkentheted a kiszolgáltatottság, a gyengeség érzését önmagadban.

2. Legyél büszke magadra! Mivel minden ember rendelkezik értékes tulajdonsággal, benned is van, sorold csak fel! Írd le! Ha nem tudod magad kellőképpen szeretni, tisztelni, akkor hogyan, miképpen várod el a többiektől? 

3. Örülj, ha véleményt mondanak rólad! Az igaz, hogy nem csak jó szándékú kritikát kap az ember, de azt is alázattal meg kell hallgatni, mivel nem tudhatod, hogy éppen később nem-e erre fogsz építkezni. 

Végül: írd le milyennek látod magad, külön a jó és a rossz tulajdonságaidat, majd azt, hogy miben szeretnél változtatni.

Remélem vannak barátaid, akikkel megbeszélheted problémáidat. Ha úgy érzed nem sikerült, vedd fel a kapcsolatot velem! 

rita@irasvizsgalas.hu

 06/20 442 5806